"KUNST IS ALLES !!! "

Dichterbijblij

"KUNST IS
ALLES !!! "

"Daardoor kennen
wij het verleden !!! "
Jeroen van Merwijk,
kunstschilder en
cabaretier, op
65 jarige leeftijd
overleden !!

Vele momenten van
eigen kunst gemaakte
tevredenheid !!
Uw dichter kent
en weet
dat plezier en
van voorafgaande
bezigheid !!

Vrijheid in jezelf !!!
Geluk en tevreden
als Liefdesgewelf !!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Geïnspireerd en opgeschreven 3 maart 2021. Ode aan Jeroen van Merwijk, die prima zichzelf, zonder compromis, was en is !!!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘"KUNST IS ALLES !!! "’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.