INLOGGEN
«»

jouw koolstof brandt weer

ik zie de schetsen
van je hand
jouw koolstof brandt
weer in verwisselbare lijnen

je verblaast het stof
en scherpe contouren
laten je hart weer in
het zichtbare verschijnen

zacht in pastel
ben je gaan kleuren
voorzichtigheid in rozerood
toenal proefde ik je geuren

je beeld komt op uit
onverwerkte contrasten
herboren laat jij je door licht
en zicht betoverend betasten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘jouw koolstof brandt weer’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.