Voor mijn achterkleindochte

Petra Groeneveld

Heer wilt U de kleine toch gedenken
wanneer de zware operatie volgt
De chirurgen hun krachten schenken
als het hartje moet worden stilgezet.

Een gevaarlijke ingreep die zeldzaam is
wilt U met allen die om haar heen staan
krachten schenken , dat de ingreep niet gaat mis
Ontferm U Heer , het zou zijn een groot gemis.



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-04-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Informatie bij het gedicht

Voor mijn 2 jarige achterkleindochter Marlou die komende weken een operatie moet ondergaan, waar bij het hartje wordt stilgezet Het is een zeldzame ingreep

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Voor mijn achterkleindochte’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.