Oorlog de grootste ziekmaker

Analfabeter

Bij de gedachte kan ik wel janken,dat er anno nu kinderen overlijden aan ziektes als kanker. Terwijl miljoenen letterlijk worden weggeschoten in de oorlogsindustrie.het kan toch niet zo zijn dat ik de enige ben die deze waarheid ziet?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Analfabeter (Actief sinds: 09-03-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Oorlog de grootste ziekmaker’ van Analfabeter zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.