INLOGGEN
«»

Lucy


Ze is klein
Ze is slim
Enorme fantasie
Hoge jukbeenderen
prachtig haar

Ze maakt graag ijsjes bij het meer
Chocoladesmaak? die heb ik niet
Chocolade-slagroom dat kan wel
Eva, je ijsje is klaar!

Mijn snoepwinkel is open
Kom allemaal maar kopen
Kom nu maar

Even badmintonnen
want dat had je beloofd
Ja dat moet

Hoe ze word als ze groot is weet ik niet
Maar voor mij is nu al af
en helemaal goed

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-04-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Eva
Actief sinds: 21-04-2022Informatie bij het gedicht:

Een lief vriendinnetje aan het meer Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Lucy’ van Eva zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.