Mama

Erna Kagenaar

mama
er wordt veel over gezongen
gewenst, gemist en gekoesterd
twee letters keer twee

mama ben ik
mama’s zijn velen
deze liefde
gaat altijd mee

hoe groot ze ook worden
hoe zelf ze ook zijn
mama weet het
met een blik, een woord

alles mag er zijn
twee letters keer twee
het allermooiste
wat ik ooit heb gehoord

mama

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-08-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Erna Kagenaar (Actief sinds: 10-01-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mama’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.