INLOGGEN
«»

Zich niet bewust van gevaar

Ik zie veel kinderen spelen, zo jong nog
en zeker niet alleen!
Zo heerlijk op rekken op een speelplaats
Zorgen bestaan helemaal niet, waarom
zouden ze ook? Mens, loop toch heen...

Zich totaal niet bewust van een groot gevaar
gaan zij heel rustig door
Hoe lang nog bedenk ik met een hart vol angst
Straks een nog strengere overheidsmaatregel
hoor.

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zich niet bewust van gevaar’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.