Een scháttig jochie

Door: Dakoyria

Ik weet zelf niet zo waaróm, maar ik hem
een zwak voor hem gekregen
Elke dag loop hij daar, op dezelfde wijze
en tijd in mooi weer of heel veel regen

Meestal draagt hij een stoere pet en werd
in een vlot jasje gehesen
Zijn ouders begeleiden hem, heel haastig
Het Kinderdagverblijf wat vér nog gelegen...

Dakoyria, 2018.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een scháttig jochie’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.