INLOGGEN
«»

Een kleurplaat

Ik moet wel toegeven: mijn vingers jéukten
bij de kleurplaat die ik in de winkel zag.....
Erom vrágen durfde ik niet, want of dat ook
mág?

Ik heet te zijn allang gróót en nú dan nog
kleuren? Straks dat men een dokter ontbood.
Kleurboeken voor 'groten', díe durf ik wel
te kopen Maar zo een simpele plaat?
Ik kan slechts op een gebaar hopen.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een kleurplaat’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.