INLOGGEN
«»

Een allerliefste baby

Een allerliefste baby straalt blij me al tegemoet
Op zijn gezichtje een grote lach, als welkomstgroet!
Ik ken hem niet grondig, maar eerder hem al eens
gezien Inmiddels een flink uit de kluiten gewassen
beer van een jongen sindsdien.

Het liefst had ik hem met me meegenomen, maar dat
vindt zijn mamma vast niet goed
Hem met een kushandje loslatend, ga ik, met een
merkwaardig soort moed.

Dakoyria, 2016.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-12-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een allerliefste baby’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.