noa

Peter Paul Doodkorte

zijn liefste wens
heel gewoon
is een thuis
een papa en een mama
een broertje
of zusje misschien

zijn diepste hoop
heel gewoon
is een warm nest
waar hij meetelt en meedoet
zich geborgen weet
en veilig voelt

zijn grootste geluk
heel gewoon
is een knuffel
een hand op de schouder
een arm om je heen
of een aai over de bol


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-11-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Peter Paul Doodkorte (Actief sinds: 21-07-2015)

Informatie bij het gedicht

voor noa, een negenjarig jongetje dat een bijzonder gewone papa en mama zoekt

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘noa’ van Peter Paul Doodkorte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.