Kinderen

Joan Tarenskeen

Kinderen

Vrolijk, gezellig en blij
Open, spontaan en vrij

Afhankelijk en aanhankelijk
Trouw, belangrijk en eerlijk

Huilen, schreeuwen en stout
Wat ze ook doen, je ervan houdt

Genieten en soms verdriet
Kinderen zien het nog niet

Komen en gaan
Op eigen benen staan

En dan zien ze het in
Als zij staan aan een nieuw begin
Een kind van jezelf

Liefdevol en zo dierbaar
Je weet op het moment het is daar

Het gevoel
Waarvan alleen een ouder weet
Wat ik bedoel


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-07-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joan Tarenskeen (Actief sinds: 23-04-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kinderen’ van Joan Tarenskeen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.