Wij zijn Anna

Remi Feusels

Aarzel niet, gedaan met talmen,
Roep het luidkeels, laat het galmen.
Nu wil ik het overal horen:
Anna is haar naam, Anna !

Uren wil ik er naar luisteren
Tieren, roepen, fluisteren:
Anna is haar naam, Anna
Anna wil ik horen, Anna !

Met toeters en met bellen
Wil ik het iedereen vertellen.
Sluit megawattversterkers aan.
Ga hard op Turkse pauken slaan.

Trek de registers allemaal open:
De geluidsmuur is er om te slopen.
Verjaag de stilte, schreeuw het uit.
Het hoeft niet mooi te zijn maar luid.

Vanop mijn allerhoogste toren,
Dat iedereen het kan horen:
Anna heet ons zusje, Anna
Anna wil ik horen, Anna !

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-06-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Remi Feusels (Actief sinds: 26-12-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wij zijn Anna’ van Remi Feusels zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.