INLOGGEN
«»

Zoals jij

Bijna aan de einder, in het vergezicht,
ren je cirkels en trek je het zonlicht
om je heen,
vanaf hier lijk je niet minder
kwetsbaar als een vlinder;
zoals jij is er geen
die met lucht spelen kan
en vriendschap sluit met alleman;
zoals jij is er geen
die mij terugvoert naar toen ik als kind,
evenzo speelde, anders dan jij in tegenwind;
zoals jij is er geen
die mij herinnert aan toen ik niet minder
kwetsbaar was als een vlinder.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-03-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Wicky Steevensz
Actief sinds: 02-03-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zoals jij’ van Wicky Steevensz zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.