INLOGGEN
«»

Mee naar de kerk

Ik mag mee naar een kerk die ik ééns van binnen zag
Er was toendertijd geen dienst, religie dekte er even
niet de vlag.

Toch is iets blijven hangen van de sfeer die ik er vond
Op voorstel voor bezoek nú antwoordde ik Já! terstond,
ontvankelijk als ik toen al was voor het gebouw.

Ik ben zeer benieuwd naar de Kerstpreek, voor mij zo
heel nieuw en wie weet bezoek ik erna wel trouw?

Dakoyria, 2016.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-12-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mee naar de kerk’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.