Katten gedichten

Deze rubriek bevat dieren gedichten die over katten gaan of zijn opgesteld voor katten, katjes, poesjes en katers. De gedichten beschrijven bijvoorbeeld het spelen met een kat, overleden katten, de dood van een kat, maar ook de eigenschappen van dit huisdier.

Heb je zelf één of meerdere katten gedichten, of wil je gedichten over katten maken? Stuur je gedicht of gedichten dan ter plaatsing naar ons in via de button “Gedicht maken/plaatsen”. Hartelijk bedankt!