INLOGGEN
«»

Een nieuw hotel voor de poezenkinderen

Een nieuw hotel voor de poezenkinderen

De drie poezenkinderen
Liggen lekker met elkaar
Comfortabel op een kleedje
Op de nieuwe groene bank

Ze voeren een evaluatiegesprek
Over hun nieuwe onderkomen
Waar ze sinds een tijdje wonen

"Hoe bevalt jullie dit nieuwe hotel
In vergelijking met het vorige ?"

"Nou, het valt absoluut niet tegen hoor"

"Zeg dat ! Zeg dat !
We hebben veel meer ruimte en comfort
Veel meer plekjes om te slapen
En het uitzicht is ook niet slecht"

"Mag ik daaraan toevoegen
Dat we onze vaste verzorgster
Ook weer vaker om ons heen hebben
En dat is wel zo prettig"

"Tenslotte moeten we het nog hebben
Over die grote kerel die hier ook vaak is
Wat vinden we van hem ?"

"Ach, hij valt best mee
En zijn schoot is ruim en warm
Heerlijk om in te liggen"

"Natuurlijk is hij best een beetje lomp
En misschien niet heel erg snugger
Maar dat kunnen we hem vergeven
We bedekken dat gewoon
Met de mantel der liefde"

De conclusie:

Dit hotel is goedgekeurd
Ga zo door

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een nieuw hotel voor de poezenkinderen’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.