INLOGGEN
«»

Verstoppertje Django

Django was weer eens spoorloos.
Dat hij weer voor een nieuwe plek koos.
Waar zou hij nu toch zijn.
Het deed me al verdriet en pijn.
Toen tikte ik op het bakje.
En daar kwam hij op zijn gemakje.
De kast deur stond open.
En is daar in gekropen.
Even later was hij weer verstopt weg.
Toen ik m'n hand op de deken neer leg.
Lag hij onder de deken te dromen.
En niet als ik roep naar me toe komen.
Dus was weer een nieuwe plek.
Wat werd ik even gek.
Belde ook m'n zus.
En daar onder de deken was hij dus.
Dat was het verstoppertje van Django de kat.
Maar het blijf toch een lieve schat.

Mightyhand

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Mightyhand
Actief sinds: 08-02-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verstoppertje Django’ van Mightyhand zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.