INLOGGEN
«»

vijftien minuten

Het waren vijftien minuten,
hooguit twintig, het waren enkele
vragen, het waren antwoorden, een paar
zinnen die ik had gekozen
Het was zo voorbij, zoiets kleins
en daardoor zo groot,
zoveel pijn, achteraf spijt
Het hadden vijftig minuten kunnen
zijn, honderden vragen, duizenden
antwoorden, woorden en zinnen
zonder te aarzelen
Het had vanzelf kunnen gaan, ik
had kunnen praten, mezelf
kunnen geven
Niet kunnen vergeten
dat ik mijn kans had verspild
het was een gemis
waarvan ik wenste dat jij het wist
zodat je niks aan mij mist

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Mare
Actief sinds: 08-11-2022 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘vijftien minuten’ van Mare zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.