jeugd

godschalk ludo

Jeugd
Waar is de tijd , die heerlijke jaren en weken.
Wanneer of waarop kwam het punt ,
waarop ik stukjes van mijn jeugd en jong zijn af voelde breken .
Als kind speelde ik, lachte ik en was steeds verheugd.
Iedereen herkende in mij zijn eigen jeugd.
Als ik terugkom krijg ik weer een jeugdig leven.
Dan zal ik weer lachen, spelen, springen
een lach op mensen hun gezichten toveren .
Als ik ooit wordt herboren, zal ik weer lachen springen, zingen
Met heel veel vreugde en deugd,
Nu is het stilaan voorbij
mijn jeugd.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-10-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘jeugd’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.