Simpele woorden

Petra Groeneveld

Al ben ik beperkt en mis ik de gave
om welbespraakt door het leven te gaan
Jezus heeft mij een talent gegeven
die mag ik doorgeven en niet verstoppen
uit angst als een ander het beter heeft gedaan.
Een ding is zeker ze komen diep uit mijn hart vandaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-10-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Simpele woorden’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.