Op momenten dat mijn ziel huilt

Gaytrie Ramadhin

Op momenten dat mijn ziel huilt
Kiezen mijn hart en geest ervoor
stil te zijn
En wanneer dat gebeurt
Krijgt mijn lichaam
een enorme schok te verwerken
Pas als mijn ziel uitgehuild is
komt mijn lichaam langzaam tot bedaren
En wanneer mijn hart en geest
weer gaan spreken
Vertellen zij mij
Dat ik geen controle heb
over mijn eigen leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-10-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Op momenten dat mijn ziel huilt’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.