POEHAA !!!

Dichterbijblij

POEHAA !!!

Een boek over
wetenschap schrijven !!
Voor universitaire lezers,
zal het meestal
onbegrijpelijk
blijven !!

En zò zal het zijn !!
Proostend bij Einstein,
nu al te mogen zijn !!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-08-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Eenvoudige HAVO-jongen met de hakken over de sloot, wis-kunstig inspirerend alles bood !!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘POEHAA !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.