Het zelfbeeld

Nienke Huizenga

Een veranderend zelfbeeld
Door de jaren heen
Van strak slank
Tot aan mooi vol voorheen
Zo zie je maar weer
Het perfecte beeld bestaat niet
Het kloot met onze gedachten
Behoedt ons niet voor de gevaren
Want voor je het weet
Ga je naar de psycholoog
Om een sessie te halen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Nienke Huizenga (Actief sinds: 04-06-2022)

Informatie bij het gedicht

31-05-'22' Ter inspiratie van #eerlijkefoto aflevering 1. Instagram: @miljuschka

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het zelfbeeld’ van Nienke Huizenga zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.