Met B en S - 13

Jan Balans

Toen we met 'n groep op vakantie gingen,
regelde B fantastisch alle dingen.
De eerste avond was er zelfs champagne
bij de door S opgewarmde lasagne.

Een vriend richtte een verkleed verzoek.
Drukklaar maken moest hij het boek;
het werk werd hem wel wat hectisch.
Kort daarop typte S correcties.

Op een recent familiefeest
deed S z'n vrouw alweer het meest.
Zij bereidde een heerlijke rollade,
die hij sneed en serveerde met salade.

S wachtte vergeefs op een compliment
en moest zich voordoen als een grote vent.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Jan Balans (Actief sinds: 24-03-2021)

Informatie bij het gedicht

25-01-2022

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Met B en S - 13’ van Jan Balans zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.