INLOGGEN
«»

Nu zie ik mijn situatie

Ik word al een lange poos in een
negatieve spiraal meegezogen
Die anderen nog graag
in stand houden
Maar ik ben nu ontwaakt
En mijn lichaam is
uit haar slaap getreden
Mijn geest en hart
komen in actie
Nu zie ik mijn situatie
In een helder daglicht schijnen
Met beelden duidelijk en scherp
voor mij uitgebeeld

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin
Actief sinds: 24-09-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Nu zie ik mijn situatie’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.