Het zorgt ervoor

Gaytrie Ramadhin

Ik weet dat ik op sommige plekken
niet welkom ben
En dat is goed voor mij om te weten
Het zorgt ervoor dat ik mezelf
niet steeds dwing
Om ergens naar toe te gaan
waarvan ik weet er niet bij te horen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het zorgt ervoor ’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.