Dingen die ik nooit heb gedaan

Vincent Oostrijck

DINGEN DIE IK NOOIT HEB GEDAAN

Er zijn dingen die ik nooit heb gedaan

Ik heb nooit
Op een brommer gereden
Op een scooter gezeten

Ik heb nooit
Mijn schoenen gepoetst
Mijn boeken gekaft

Ik heb nooit
Een film gedownload
Of monopolie gespeeld

Ik heb nooit
Gesurfd, geskied of gebackpackt
Gekampeerd of bergbeklommen

Ik heb nooit
Een groot festival bezocht
Zoals Lowlands of Pinkpop

Ik ben nooit
Op vakantie geweest
Naar Italië, Spanje of Griekenland

Ik heb nooit
Met een geweer geschoten
Of op een paard gereden

Ik heb jou nooit gekend
En ik zou niet eens willen weten
Wie je nou werkelijk bent

Het kan me ook niks schelen
Deze dingen laten me koud
Ik ben er niet toe bereid

De weg nog af te leggen
Is immers hetzelfde
Als de weg die achter je ligt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vincent Oostrijck (Actief sinds: 20-08-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Dingen die ik nooit heb gedaan ’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.