INLOGGEN
«»

Dat heb ik zeer zeker in huis

Elke dag leer ik nieuwe woorden bij
Woorden die niet eerder
door mijn ogen en oren
zijn opgemerkt
maar nu wel heeft weten te bereiken
Ik ben ergens mee bezig en
zoek op internet hoe dat precies moet
Ik tik en klik en de informatie wat ik heb opgevraagd
verschijnt op het scherm
Ik lees dat ik gegranuleerd zout nodig heb
Zit ik dan
Nog steeds niet begrijpend wat er staat
Heb ik dat in huis
Waarschijnlijk niet
Ik zoek het woord op en ja hoor
Opgelucht haal ik adem
Dat heb ik zeer zeker in huis
Namelijk gekorreld zout

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin
Actief sinds: 24-09-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dat heb ik zeer zeker in huis’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.