Meestal werkt het prima

Gaytrie Ramadhin

Als ik niet precies weet
Welke kant iets opgaat
hou ik me van de domme
En meestal werkt het prima
Want bij het zoeken
van een slachtoffer
word ik overgeslagen
Voor mijn geluk
omdat ik veel te dom overkom

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Meestal werkt het prima’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.