INLOGGEN
«»

een leven

een leven

Op mijn 36 stelde men reuma vast,
na heel veel pijn,
zou zo mijn verder leven zijn.
Mijn jong gezin, een hoopje schuld,
Ik wilde verder, had geen geduld.
Ik besefte wel herpak je snel,
anders wordt het een echte hel.
Die vele raad van zoveel mensen,
dat was wel te dragen,
doe dit ,doe dat, en zoveel vragen.
Mijn gezin gaf mij veel kracht,
daarvan hield ik veel .
Ik leerde de echte heerlijkheid
van wat het leven bracht,
gewoon geloven in mijn eigen kracht.
Ik leerde ook dat leven met wat pijn,
Voor jezelf en anderen,
ook waardevol kan zijn.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

godschalk ludo
Actief sinds: 19-04-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘een leven’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.