lindebomen

godschalk ludo

Lindebomen

In mijn tuin staan mooie lindebomen
Daaronder rijpen mijn mooiste dromen
De zon streelt er mijn vermoeide tenen
En maakt bloemetjes op mijn vermoeide benen
Laat er nu toch niemand komen
Want ik wil alleen zijn met mijn dromen
Onder een warm zonnetje bij mijn lindebomen
Mijn gedachten dwarrelen hier van boom naar boom
In mijn tuintje bij het huisje waar ik woon
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘lindebomen’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.