INLOGGEN
«»

Sadist

Sadist

Je zit in me hoofd
Je zorgt ervoor dat ik wordt uitgedoofd
Je laat me dingen doen
Ik haat je al vanaf dat moment van toen

Je zegt allerlei woorden
Het lijkt alsof je mij wilt vermoorden
Je geniet van mijn pijn
Je bent niet meer dan een zwijn

Zichtbare littekens zijn te zien
Maar jij zegt dat ik ze verdien
Ze laten zien dat je aanwezig bent
Het lijkt net of je met me afrekent

Voor iets wat gebeurd is
Maar als ik mij niet vergis
Kan ik daar niks aan doen
En moeten ze jou de das omdoen

Maar jij laat mij geloven
Dat ik mij heb staan uitsloven
Om een beetje aandacht te krijgen
Ik kan niks anders doen dan zwijgen

Maar ik wilde het niet
En het wordt tijd dat je dat inziet
En dat je weg gaat
Ik weet niet hoe maar weet dat ik je haat

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Arrienne Baaij
Actief sinds: 14-12-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Sadist’ van Arrienne Baaij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.