Veilig en geborgen

Petra Groeneveld

Geborgen in Uw
Vaderlijke zorgen
zorgt U voor mij
Ik ben in U zo
veilig en geborgen.
U heeft mij lief
draagt mij elke dag
't is door Uw goedheid
dat ik leven mag.
Groot is Uw trouw
mijn God en Vader
ik dank U voor Uw
liefde en genade
ied're nieuwe morgen.
Amen !

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Informatie bij het gedicht

Hij leidt mij veilig door het leven heen. In Hem ben ik geborgen. Amen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Veilig en geborgen’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.