Wat een bevrijding

Petra Groeneveld


Geleidt door Gods Geest
ben je niet sluw niet slim
Liefde voor mensen heb je
het allermeest.

Gods Geest bevrijdt je uit
bozen netten die je steeds
proberen te vangen ,wat een
bevrijding als Hij je van die
angst geneest.

Ben je zo dankbaar voor
genade geschonken Zijn
Liefde zorgt dat je Liefde
uitdeelt onbevreesd .

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Informatie bij het gedicht

Ik ben echt bevrijd van mijn angsten ,geholpen door Gods Geest.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wat een bevrijding’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.