Ik vergeef ze Heer

Petra Groeneveld

Ik vergeef ze Heer, die moordaanslagen op mij pleegden
Ik vergeef ze Heer, die mij achtervolgden keer op keer
Ik vergeef ze Heer, die zeggen dat ik niet kan vergeven
Ik vergeef ze Heer, die vol venijn, zo liefdeloos zijn,Heer.

Vergeef mij Heer, als ik de pijn niet kon verdragen
Vergeef mij Heer, dat ik soms zo heel boos werd
Vergeef mij Heer, en dat ik soms zit met vragen
Vergeef mij Heer, ik dank U dat U mij heeft gered.

Vergeef ons Heer, als wij U steeds diep verwonden
Vergeef ons Heer, vergeeft U Heer, onze zonden.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Informatie bij het gedicht

Vergeef ze Heer. Nog steeds word ik achtervolgd gehackt en gecrasht. Soms ben ik zo moe. Geef mij de kracht om te volharden, Amen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik vergeef ze Heer’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.