Ik zal Mijn Geest in jou geven

Petra Groeneveld

Ik zal Mijn Geest in jou geven,
zodat jouw leven weer herleeft.
En Ik zal jou dan doen wonen,
in een land van honing en melk.
Ik, Ik zal jou Mijn kracht geven,
Ik geef jou moed,Ik maak je sterk.

Je mag weten Ik heb dit gedaan,
want Ik het tot jou gesproken,
aan Mijn hand mag je veilig gaan.


Ezechiël 37 : 14

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Informatie bij het gedicht

Hij verhoord mij steeds opnieuw

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik zal Mijn Geest in jou geven’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.