Ik dank U Heer dat U mij heeft gered

Petra Groeneveld

Ik dank U Heer,dat U mij heeft gered
uit 's vijands hand en hun gruweldaden.
Dat U mij in de ruimte hebt gezet,
aan Uw hand ga ik verder op Uw paden.
Leugenaars zullen in Uw rijk niet komen,
als zij staan voor de Hemelpoort ,
zegt U : Ik heb nog nooit van jou gehoord.

Spreuken 2 :12
Om je af te houden van verkeerde wegen,
om je te beschermen tegen leugenaars!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Informatie bij het gedicht

Vraag God of Hij mij blijvend wil beschermen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik dank U Heer dat U mij heeft gered’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.