Dansend in de wereld

Myrthe Dokens

Dansend in de wereld
Met elke pas ga je een stuk vooruit
Het werkt helend
Je negatieve gedachten gaan eruit

Je draait je om
En zegt ‘dag’ tegen het verleden
Glimlachend naar de zon

Je laat los
Omarmt jezelf
En je vergeeft je eigen chaos

Je probeert van jezelf te houden
In jezelf te geloven
En dit voor de rest van je leven blijven vasthouden
Ik dit mezelf zal beloven

Dansend over de wegen heen
De weg die je vinden zal
En dit nooit alleen
En af en toe nog eens met een val

Maar je weet nu
Dat je terug kan opstaan
En sterk genoeg staat als individu
Om er terug tegenaan te gaan

Myrthe Dokens, 28/9/2020

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Myrthe Dokens (Actief sinds: 08-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Dansend in de wereld’ van Myrthe Dokens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.