Te midden van de storm

Petra Groeneveld

Als stormen blijven woeden ,
de ene nog niet is wegge-ebt
en tot bedaren is gekomen.
Steekt de volgende op, gaat
zo verschrikkelijk tekeer.
Raak ik verward, is het de boze
die aanvalt of bent U het Heer?
Te midden van de storm vraag
ik mij af, waar blijft nu mijn
zekerheid die U mij gaf?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Informatie bij het gedicht

Soms was en ben ik op hoge bergen en ben ik ervan overtuigd van Gods hulp ontferming . Voel ik mij zeker van Zijn hulp. Dan in een dal en word ik aan het wankelen gebracht

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Te midden van de storm’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.