Met hart en ziel

Petra Groeneveld

Met hart en ziel, gebed,
belde ik zeven jaar
voor het goede doel.
Ook aandacht hebbend
voor de persoon aan de
andere kant van de lijn.
Heel zelden had ik een
boos persoon, soms heb
ik een persoon, van een
zelfmoord poging gered.
De mensen voelden haar
scherp aan en zeiden,
u spreekt oprecht, het komt
uit uw hart en met gevoel.

Met hart voor een ander,
voor mijn medemens.
Dat is mijn liefste wens.
delen van Jezus' liefde,
Hoe Hij redt uit alle nood.
Want Zijn bewogenheid,
en Zijn liefde voor de
mensen in nood en hun
ellende is zeer groot.
Met Zijn kracht en liefde,
mocht ik tot de ander gaan.
want Hij zegt, wat je deed
voor de minste van je broeders,
heb je ook aan Mij gedaan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Met hart en ziel’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.