Hij heeft mij bevrijdt

Petra Groeneveld

Als een bang vogeltje
heeft Hij mij uitgeleid.
Door Zijn liefde heeft
Hij mij bevrijd.
Want angst beheerste
toch mijn leven.
Al verwachtte ik het van
Hem alleen, de angst
had mij niet helemaal
begeven.
Hij redde mij van angst ,
door mij met koorden
van Zijn liefde te omgeven.
Liefde zegt Hij,
is Mijn kracht.
Door Mijn liefde,
mag jij nu echt gaan leven.

Gebaseerd op:
Hosea 11:4 en 11

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hij heeft mij bevrijdt’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.