Ik bid U

Petra Groeneveld

Ik bid U Here Jezus,
dat ik echt mag zijn.
Dat ik steeds verder
mag groeien,
puur en rein.
Dat ik veel vrucht
mag dragen.
om niet mijzelf,
maar U te behagen!
Wees mij genadig
en steeds nabij.
U te mogen
toe behoren,
dat maakt mij blij!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik bid U’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.