God hou mij vast

Petra Groeneveld

Ik ben zo moe gestreden,
hoelang duurt nog die strijdt?
Ik heb zoveel geleden,
het duurt zo'n eeuwigheid.
Vaak is het mij te moede,
O, God hoe lang toch nog?
Vaak dreig ik te bezwijken,
U bent toch geen bedrog?

O, God houd U mij vast in deze tijd,
en laat mij niet verloren gaan
voor de eeuwigheid.

01-01-2001

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘God hou mij vast’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.