Mijn gedrag

Gaytrie Ramadhin

Soms vind ik het heel makkelijk
anderen de schuld te geven
van mijn zorgen
En dat doe ik in eerste instantie ook
Wetende dat ik me zelf voor de gek hou
Op den duur vind ik mijn gedrag welletjes
En begin ik in oplossingen te denken
Daarom weet ik dat ik niet hoef
tegen te stribbelen
als het om mijn gevoelens gaat en
dat de rust vanzelf zal terugkeren

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn gedrag’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.