INLOGGEN
«»

Geslaagd rijbewijs

Een paar jaar geleden voor het eerst alleen samen op de weg, samen met mijn rode Chatenet.

Hallelujah, eindelijk mijn angsten in het verkeer verdwenen voor de zon. Mijn diesel gaf mijn het vertrouwen dat ik het kon.

Daarna vol goede zin scheurde ik in mijn eigen groene Abaca over de binnenwegen,mijn Bentley was voor mij een zege.

Ondanks alle trouwe brommobiel tijden, zal ik nu in een echte automaat over de wegen glijden.

Vandaag is eindelijk de dag gekomen, dit had ik echt nooit kunnen dromen....

Want yes, ik heb ‘m! Mijn rijbewijs B, en wat ben ik hier toch ontzettend blij mee!!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Erna Klaver
Actief sinds: 14-05-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Geslaagd rijbewijs’ van Erna Klaver zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.