Onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen

Gaytrie Ramadhin

Er is ooit een tijd geweest
dat het leven mij
voorwaarden stelde om te
mogen zijn en te doen
En ik deed altijd mijn best
om aan alle eisen te voldoen
Maar tegenwoordig heeft het
leven niets te willen
Ik bepaal mijn eigen regels en gedrag
in mijn eigen wereldje
Want inmiddels heb ik vaardigheden en
intelligentie bij elkaar verzameld
Waarmee ik het leven met
onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen
telkens mag omarmen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.