Het moeilijkste vind ik

Gaytrie Ramadhin

Dat het leven gewild en ongewild
Van alles voor mij creëert
vind ik niet eens zo erg
Maar het moeilijkste vind ik
het om mijn weg te vinden met
de mensen die erbij betrokken raken
Dat is het enige obstakel voor mij
om een situatie niet op eigen kracht
te kunnen oplossen
En God weet dat ik dan bij elke stap
de hulp uit het universum nodig heb
Waar alle krachten en oplossingen
te vinden zijn wat er maar
te bedenken valt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het moeilijkste vind ik ’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.