Ik kijk uit naar een periode

Gaytrie Ramadhin

Ik kijk uit naar een periode
Vol activiteiten waar ik mij
mee bezig kan houden
Ik moet nu het geduld opbrengen
om even niets te doen en
Wachten totdat de tijd
eindelijk aanbreekt
Zodat ik in actie kan komen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-01-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik kijk uit naar een periode ’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.