Met mijn eigen verdriet

Gaytrie Ramadhin

Met mijn eigen verdriet
weet ik mee om te gaan
En uiteindelijk lukt het mij
het een plaats te geven
Maar met het verdriet van
een ander weet ik geen raad mee
Ik kan de woorden niet vinden
die ik makkelijk kan uitspreken
dat de ander troost kan geven en
waarmee ik mijn oprechte
medeleven kan overbrengen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-01-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Met mijn eigen verdriet’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.